Pantone Kleur van het Jaar: Peach Fuzz

december 2023 – Pantone heeft ons weer getrakteerd op een nieuwe kleur die de designwereld zal beïnvloeden. Voor 2024 hebben ze “Peach Fuzz” gekozen als de Kleur van het Jaar. Een warme en uitnodigende tint die een vleugje zachtheid toevoegt aan elke ruimte. Als liefhebbers van orchideeën kunnen we niet wachten om te ontdekken hoe deze prachtige Kleur van het Jaar kan worden geïntegreerd in het interieur. Uiteraard in combinatie met de tijdloze schoonheid van Mimesis orchideeën!

Bloeiende contrasten

Peach Fuzz staat bekend om zijn zachte en warme uitstraling, waardoor het een perfecte aanvulling is op de fijne bloemblaadjes van de Phalaenopsis orchidee. Creëer een boeiend contrast door Peach Fuzz te combineren met witte of roze Phalaenopsis. Plaats ze op een neutrale achtergrond zoals een witte vensterbank of een lichtgekleurde salontafel om hun schoonheid echt naar voren te laten komen.

Meer inspiratie met de Kleur van het Jaar

  • Breng de verfijnde elegantie van Peach Fuzz naar de eetkamer door Phalaenopsis orchideeën te gebruiken als een centraal stuk op de eettafel. Kies een vaas of pot in Peach Fuzz om een subtiel kleuraccent toe te voegen. Combineer dit met witte kaarsen en servies voor een tijdloos en stijlvol dinerarrangement.

  • Breng warmte in je avonden door Peach Fuzz te integreren met zachte verlichting in de kamer. Hang lampenkappen in deze kleur boven een tafel met een arrangement van orchideeën. Het diffuse licht zal de ruimte een gezellige sfeer geven en de orchideeën zullen op een subtiele manier oplichten.

  • Gebruik Peach Fuzz als een accentkleur op een muur in de kamer en combineer het met grote orchideeën arrangementen in verschillende tinten. Dit zorgt voor een harmonieuze uitstraling en maakt de ruimte levendig en uitnodigend. Een leeshoek of een bijzettafel met een Peach Fuzz-kleurige vaas complementeert het geheel.

  • Breng rust en sereniteit naar de slaapkamer door Peach Fuzz te integreren met orchideeën op het nachtkastje of de dressoir. Kies voor zachte beddengoedkleuren zoals wit, crème of lichtgrijs om een tijdloze en rustgevende sfeer te creëren.

Laat je creativiteit de vrije loop

Het jaar 2024 brengt ons niet alleen een prachtige Kleur van het Jaar, maar ook nieuwe mogelijkheden om onze favoriete orchideeën in ons interieur te laten schitteren. Met Peach Fuzz als de leidende kleur, kunnen we een omgeving creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook warm en uitnodigend. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van de combinatie van orchideeën en Peach Fuzz in jouw huis.

Benieuwd naar welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn in onze Mimesis collectie? Download dan de catalogus 2024 in de contentportal!

Share