Moederdagcadeau: ontdek de symboliek van orchideeën

mei 2024 – De maand mei is aangebroken. De maand om onze moeders extra te verwennen! Kies je voor een Mimesis-orchidee? Dan kies je voor een persoonlijk cadeau met diepere betekenis, waar ze bovendien lang van kan genieten. In dit blog lees je alles over de symboliek en verzorging van de orchidee.

De weerspiegeling van liefde en trots

Mimesis draait om emotie, delen en verbinden. Het woord komt uit het Grieks en betekent letterlijk ‘weerspiegeling’. Door met Moederdag een orchidee cadeau te geven, deel je jouw liefde en trots. Het weerspiegelt jouw dankbaarheid naar haar en hoeveel ze voor je betekent. Tel daar de schoonheid en elegantie van de bloemen bij op en je hebt het ultieme Moederdagcadeau!

Verzorging

Uiteraard wil je dat jouw moeder lang kan genieten van de bloemenpracht. Met de juiste verzorging heeft ze 3-6 maanden bloeiplezier. De orchidee groeit goed bij normale kamertemperaturen en op een lichte plek. Geef de plant 1x per week water door de kweekpot 10 minuten onder te dompelen in een laagje water. Meer verzorgingstips? Die vind je hier. Zo blijft het ook de maanden erna een beetje Moederdag!

Ben je als zakelijke klant op zoek naar verzorgingsposters voor op de winkelvloer of handige video’s? Bezoek onze contentportal.

Fijne Moederdag!

Share