MIMESIS X ELHO

Oktober 2023 – De Phalaenopsis staat bekend om haar lange houdbaarheid. Toch blijkt het correct verzorgen van deze plant voor veel consumenten een uitdaging te zijn. Om het watergeven te vergemakkelijken, hebben elho en The Orchid Growers, de leverancier van Mimesis Orchids, de handen ineen geslagen. Samen hebben zij een duurzame sierpot ontwikkeld, speciaal voor orchideeën: de vibes orchid.

Foto Elho

vibes orchid

De vibes orchid is een innovatieve sierpot. Niet alleen omdat de maatvoering van de vibes orchid is afgestemd op de orchideeënkweekpot, maar bovenal dankzij het geïntegreerde watergeefsysteem. Hierdoor kan de orchidee zichzelf voorzien van de juiste hoeveelheid water en wordt overbewatering voorkomen. Iets waar consumenten echt naar op zoek zijn. Naast het gemak dat de vibes orchid biedt, is het ook een duurzame keuze. De pot is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is volledig recyclebaar. De pot is bovendien beschikbaar in drie trendy kleuren.

Samenwerken

Waar elho de grootste leverancier is van duurzame bloempotten, is de Phalaenopsis product nummer 1 in bloeiende kamerplanten. De worsteling met verzorging zagen beide partijen als een kans. De vibes orchid is vanaf heden beschikbaar. Voor de detailhandel is er een display ontwikkeld die in winkels kan worden gebruikt om consumenten te inspireren en te informeren over de vibes orchid.

Share