MIMESIS X A FISH NAMED FRED

Februari 2023 – Mimesis en A fish named Fred. Twee merken van Hollandse bodem met een drive om te verbinden, verrassen en inspireren. Wij met orchideeën, zij met fashion. Tijdens onze eerste date sloeg de vonk over. Samen hebben we iets bijzonders gecreëerd…

Mimesis x A Fish Named Fred

Brazil

Deze zomer staat de kledingcollectie van het fashionmerk A fish named Fred in het teken van Brazil. Wie denkt aan Brazil, denkt aan tropische en kleurrijke sferen. Daar horen natuurlijk orchideeën bij! Samen ontwikkelden we een exclusieve orchideeënprint, welke je nu terugziet in de fashionitems van Fred. Deze hangen straks in de winkel. Hoe gaaf is dat?

Verrassen en inspireren

Uiteraard hebben wij ook onze orchideeën letterlijk in dit nieuwe jasje gestoken. Zie het als een collectors item, welke beperkt verkrijgbaar is op Floriday en in onze Orchid Store. Vanaf begin maart is het concept ook te vinden bij twee tuincentra in Limburg.

De samenwerking is ontstaan uit een gezamenlijke drive om te verrassen en inspireren. Om een jongere doelgroep te enthousiasmeren voor onze orchideeën, moet je soms een beetje buiten de gebaande paden denken. Bovendien kunnen wij een hoop leren uit de fashionwereld die vaak voorop loopt als het gaat om trends en marketing.

Share